Valverde sajtótájékoztatója a holnapi meccs előtt
2018. október 02. írta: Berbatov

Valverde sajtótájékoztatója a holnapi meccs előtt

Ernesto Valverde a sajtó rendelkezésére állt a Tottenham Hotspurs ellen idegenbeli meccs előtt. Többek között beszélt a holnapi mérkőzésről, az utóbbi idők rossz eredményeiről és Harry Kaneről. 

"Holnap a Tottenham legerősebb verzióját várom. Tudjuk, hogy több fontos játékosuk sérült, de egy támadásban és védekezésben is erős csapattal találkozunk, kemény meccset várok. Minden kétséget kizárólag a Wembley nagyszerű hely, hogy magunk mögött hagyjuk az előző hetet."

Az előző hét nehézségeiről... "Múlt héten problémák merültek fel az eredményekkel. Azelőtt megnyertük mindhárom mérkőzésünket. Minden nap fejlődni szeretnénk. Mindig van valami oka az eredménytelenségnek. Elemezni fogunk, és holnap nagyszerű játékot láthatunk. Messi pozíciójának a megváltoztatása nem jelent semmit, de az is egy opció. Mindig a győzelemre törekszünk, néha 90 perc alatt összejön, néha nem."

Suárez rossz formájáról kérdezték. "Tapasztalatából kifolyólag Luis Suárez biztos megoldás számunkra. Nem hiszem, hogy Suárez különösen aggódna, gólokat szeretne szerezni, mi is azt várjuk tőle. Annál jobb minél több helyzete van, mert az azt jelenti, hogy aktív. Néha szüksége van egy kis szerencsére is."

Harry Kane jelentette fenyegetésről. "Nem hiszem, hogy ellenünk Kane a legjobbját tudja nyújtani. Kulcsfontosságú játékos a Spurs számára, akkor igazán veszélyes, mikor a labda a birtokában van, készek vagyunk vele szembenézni."

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr1614277961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása