Rose: "Messi a kedvencem"
2018. október 01. írta: Berbatov

Rose: "Messi a kedvencem"

DobOyr9XcAAqqub.jpg_1200x1052

Danny Rose, a Tottenham Hotspurs balhátvédje beszélt a Barcelonáról a The Sun hasábjain. 

"Messi a kedvenc játékosom, még ha szerdán nem is játszom, izgatottan fogom figyelni. A menedzser (Pochettino) azt mondta, hogy semmit nem tehetsz a megállítása érdekében, csak menj ki, és élvezd a játékot. Ha jól kezdünk csapatként, visszavethetjük a Barcelonát. Nem csak Messire fókuszálunk, a Barcelonának világklasszis támadósora van, mindegyiktől van félnivalónk, ha nem a saját játékunkat játsszuk." 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr1714275059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi71 2018.10.01. 20:37:31

A hírek szerint Thierry Henry lehet Valverde utódja. :)

Robi71 2018.10.01. 20:45:34

Bartomeu nyilatkozat:

Messi
“Ő nem akar távozni, a mi tervünk pedig az, hogy az egész karrierjét nálunk tölthesse. Az a feladatunk, hogy nagyszerű játékosokkal töltsük fel a keretet körülötte. Nem akarjuk eladni a klasszis labdarúgóinkat.”

Pogba
“Először is hangsúlyoznám, hogy nem igazak azok az értesülések, melyek szerint a nyáron André Gomes és Yerry Mina játékjogát, valamint további pénzösszeget ajánlottunk Pogbáért cserébe. Nem is érintettük ezt a témát Ed Woodwarddal (a Manchester United ügyvezető igazgatója – a szerk.), ezek csak pletykák voltak. Amikor egy klub nem akar megválni egy játékosától, akkor nem fogja eladni. Én úgy gondolom, hogy Pogba még sokáig a Unitedben fog futballozni, mert a nagy klubok nem akarnak megválni a legjobbjaiktól.”

Girona – Barcelona a tengerentúlon
“Hajlandóak vagyunk támogatni a kezdeményezést, amennyiben az összes érintett fél az áldását adja rá. Úgy hisszük, hogy ez pozitív hatással lenne a Ligára.”

Pep Guardiola
“Egy zseniről beszélünk, aki előtt mindig nyitva lesz a klub ajtaja. Valamelyik nap olvastam egy nyilatkozatot tőle, melyben elárulta, hogy a jövőben szívesen dolgozna a Masián, én pedig ezt csak támogatni tudom, tökéletes ötletnek gondolom. Egy hasonló pozíciót egyébként már felajánlottunk neki, mikor a távozás mellett döntött a kimerültségre hivatkozva. A visszatérése nagyszerű hír lenne a Barça számára.”

Az idei célok
“A Barcelona számára az első számú cél mindig is a Liga megnyerése, noha nem tagadjuk, hogy a Bajnokok Ligája is egy vonzó célpont. A tavalyi idényben mindhárom sorozatban csupán egy-egy meccset veszítettünk el, ami miatt végül kiestünk ugye a Bajnokok Ligájából, de összességében ez is mutatja, hogy nagyszerű idényt produkáltunk.”

DISTANTxTHUNDER 2018.10.02. 01:42:40

@Robi71: Pár dologba belekötnék: "Az a feladatunk, hogy nagyszerű játékosokkal töltsük fel a keretet körülötte."
Erre kiket hoznak? Arthurt, Lenglét, Malcomot..korábban Gomes, Matyiő.. nagyszerű játékos szerintem pl Eriksen, Hazard, Szalah..a vezetés nem nagyszerű játékosokat igazol.. aztán a Pogbás sztori.. érdekes, de a nyáron amikor kb naponta cikkeztek Pogbáról, sem Bartomeu, sem Woodward nem sietett cáfolni.. persze most hogy elkezdődött a szezon és Pogba maradt a MUban már lehet ilyeneket nyilatkozni.. gyanítom simán kosarat kaptak Bartomeuék, csak ezúttal nem égtek be nyilvánosan mint Griezmann esetében.. egy újabb képmutatás ez a nyilatkozat :(

DISTANTxTHUNDER 2018.10.02. 01:43:27

@Robi71: Akkor inkább Pintér Attila!

Robi71 2018.10.02. 08:55:44

@DISTANTxTHUNDER: Marketing duma egy pénzügyi szakembertől. Sportszakmai értéke nulla.
"nagyszerű (gazdasági) idényt produkáltunk!" :)....kb. ennyi a lényeg.

Robi71 2018.10.02. 09:50:32

@DISTANTxTHUNDER: Volt egyszer egy trió...Laporta (klubvezető, 2003-2010), Rijkaard (vezetőedző, 2003-2008) és Pep (Barca B, később vezetőedző 2007-2008. 2008-2012). Sportszakmailag a legjobb időszak. Szép idők voltak azok...sztárigazolások, saját nevelés). Most a gazdasági fellendülés korát éljük Bartomeu-al. Melyik volt jobb? Szurkolóként nem kérdés.
süti beállítások módosítása