Meccs utáni reakciók #TottenhamBarca
2018. október 04. írta: Berbatov

Meccs utáni reakciók #TottenhamBarca

DonS8pmW0AIDqh3.jpg_1200x820

Valverde: "Kimerítő meccs volt. Elégedett vagyok a csapat az előző kiábrándító hétre adott válaszával. Fontos győzelmet arattunk. Örülök, hogy felülkerekedtünk a problémákon, és lépésről-lépésre haladunk előre. Hosszú még a szezon. Arthurnak a stílusa és a képességei illenek a csapatunkba, passzjátéka hasznos számunkra. 

Coutinho: "Az összes versenysorozat kulcsfontosságú számunkra, mindegyikben jól szeretnénk szerepelni. Messi a történelem legjobb játékosa. Mindig kiszámíthatatlan, hatalmas öröm az oldalán játszani."

Messi: "Az első félidő rendkívüli volt, a Tottenham teljesen el volt veszve. Ma fantasztikus támadásokat mutattunk be, és gólokat szereztünk. A Bajnokok Ligája a hab a tortán, de tisztában vagyunk vele, hogy a megnyeréséhez más sorozatokban is jónak kell lennünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr2914281031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.10.04. 17:19:56

Tegnap megszületett a Barça történelmének 600. BEK/BL gólja és igencsak szépre sikeredett, mert Rakiticé volt az.

A mérföldkövek:
1️00 - Stoichkov
2️00 - Kluivert
3️00 - Eto'o
4️00 - Villa
5️00 - Messi
süti beállítások módosítása