Messi rekord és döntetlen... #BarcaGirona
2018. szeptember 24. írta: Berbatov

Messi rekord és döntetlen... #BarcaGirona

A katalán csapat argentin klasszisa 423. La Liga mérkőzésén szerepelt a tegnapi napon, ezáltal a liga történetének legtöbb meccset játszott légiósává vált. Dani Alvest utasította maga mögé ezen a listán. 

A Barcelona jól kezdte a mérkőzést, folyamatosan nyomás alatt tartotta a Gironát, és a 19. percben Messi révén meg is szerezte a vezetést. Leo Vidal okos passzát helyezte a kapu bal oldalába. 3 perc múlva Suárez növelhette volna az előnyt, de a próbálkozását Bono hárította. A meccs harmadánál Portu már Ter Stegenen is túljutott, gólba tartó lövését Piqué tisztázta a vonal előtt. Nem sokkal később Lenglet szerelési kísérlet közben elhelyezett egy könyököst az ellenfele arcán, videózás után Manzano kiállította, 10 emberre fogyatkozott a csapat. A Girona élt az emberelőnnyel, jobb oldali beadás után Piqué elaludt, Stuani köszönte szépen, simán átvette a labdát, és a kimozduló Ter Stegen mellett a hálóba lőtt. 

Szünetben Valverde becserélte Umtitit Dembélé helyett a védelem megszilárdítása céljából. De a 51. percben a Girona megszerezte a vezetést is, Ter Stegen hatalmas védése után Stuanihoz került a kipattanó, aki 16 méterről a kapuba bombázott. Valverde felfrissítette a középpályát, Coutinhót és Rakiticet is beküldte a mester. 63. percben Messi szabadrúgása csattant a felső lécen, nem sokkal utána egy szögletet követő kavarodás után Piqué fejelt a hálóba. A hátralévő időben még akadtak lehetőségei a katalán csapatnak, 10 emberrel is sikerült beszorítani a Gironát, de a győztes gól nem jött össze, így maradt a döntetlen és a pontosztoszkodás.

Barcelona - Girona 2-2 (Messi 19., Piqué 63., ill. Stuani 45., 54.)

Kiállítva: Lenglet (35., Barcelona) 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr2114258677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása