MSD, az új trident
2018. szeptember 22. írta: Berbatov

MSD, az új trident

maxresdefault.jpg_1280x720

Neymar váratlan távozása arra késztette a Barcelonát, hogy megtalálja a helyettesét. A klub választása tavaly egy gyors, kiszámíthatatlan szélsőre, Ousmane Dembelére esett. 105 millió eurót fizetett érte a vezetőség. 

Az első szezonja csalódás volt mindkét fél számára, rengeteget bajlódott sérülésekkel, ha fitt volt Valverde nem érezte késznek, hogy átvegye Neymar balszélső posztját 4-3-3-ban. Így többnyire jobb oldalon kapott szerepet az elmúlt idényben. Valverde a konzervatívabb taktikára szavazott.

Nyáron aggasztó hírek láttak napvilágot vele kapcsolatban, probléma volt az étkezésével és az őt körülvevő társaság is rossz irányba terelte. A klub Malcom leigazolásával pórbált nyomást helyezni rá. 

Az új szezonban Valverde visszatért a megszokott felálláshoz, az első 6 mérkőzésen Dembele válaszolt a kritikusainak, 5 gólt szerzett, levette a terhet Messiről és Suárezről, bekapcsolódott az összjátékba. 

Megszületett az új trident, 15 gólnál jár már a csatártriónk. Dembelé 5, Suárez 3, Messi 7 gólt szerzett eddig. Az MSN is csak egyszer szerzett több gólt 6 mérkőzés után szám szerint 16-ot a 2016-2017-es szezon kezdetén. 

 (Sport.es)

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr1614255567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása