Meccs utáni reakciók #BarcaAthletic
2018. szeptember 30. írta: Berbatov

Meccs utáni reakciók #BarcaAthletic

DoRxkkOXcAMthVo.jpg_632x546

Valverde: "Fel kell emelnünk a fejünket, és menni tovább. Harcolnunk kell, hogy vége legyen ennek a rossz sorozatnak. 9 pontot reméltünk az utóbbi három meccsen, 2 lett belőle. Tudtuk, hogy az Athletic komoly nyomást helyez ránk a mérkőzés kezdetétől fogva, ráadásul egészen abszurd gólokat kapunk mostanában. Erős keretünk van, nem egy játékostól függünk. Szerdán ismét nehéz meccset játszunk a Bajnokok Ligájában, a csapatom erős felelősségtudattal rendelkezik, mindent bele fog adni Londonban."

Suárez: "Utóbbi meccseink aggodalomra adnak okot. Önkritikusnak kell lennünk, felelősséget kell vállalnunk a hibáinkért. Nem függhetünk Messitől arra várva, hogy bejöjjön a padról, és megoldja a dolgokat." 

Jordi Alba: "Nyugodtnak kell kezelnünk a mostani helyzetet, de nyilvánvalóan fejlődnünk kell. Hosszú a szezon, még mindig három sorozatban állunk." 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr9314271751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.09.30. 10:53:25

Ha azt nézzük hogy 90 pont alatt nem nagyon lehet nyerni a bajnokságot akkor összesen 24 pontot lehet bukni. Ebből még 17 "maradt".

Az jó hogy a real is bukdácsolgat, de azt is nézni kell hogy kik ellen. Ők már túl vannak egy sevillai kiránduláson és egy atletico elleni derbin. A bilbaóval mind a ketten ikszeltetek de ők idegenben tették. Ti viszont túl vagytok egy sociedadi túrán. (ők túlestek egy espanyol ellenin, akik ellenetek mindig vért isznak)
Ha a maradékot nézzük : real 2x, atletico 2x, sevilla 2x, villareal 2x, espanyol 2x, bilbao 1x, sociedad 1x, talán még valencia 2x...
Ezek a necces meccsek, bár az idei formátok alapján még több meglepetés is beeshet. Ha azt vesszük hogy az espanyol és a sociedad kb egy kutya akkor is egy atletico + idegenbeli sevilla párossal hátrányban vagytok.

A 17 pont soknak tűnik elsőre pedig 3 vereség + 4 döntetlen... vagy 2 vereség és 5(-6) döntetlen...
Semmi sincsen veszve, de most már a 2db rangadó hátrány miatt a közvetlen riválisok ellen jobban kell szerepelnetek mint a real és a kicsik ellen is csak annyi pontot bukni mint ők. (megjegyzem ők eddig kicsik ellen nem buktak, bilbao, sevilla, atletico a pontvesztésük)

(olyanba bele sem megyek hogy nektek neccesebb a BL csoportotok és ha ott rotáltok akkor könnyedén a 2. helyen találhatjátok magatokat, ami már a nyolcaddöntőben gyilkos párharcot eredményezhet)
süti beállítások módosítása