A Barca cserebalhátvédet keres
2018. szeptember 28. írta: Berbatov

A Barca cserebalhátvédet keres

DoKYTPpU8AA4Mn-.jpg_647x366

A klub a téli átigazolási szezonban egy tapasztalt balhátvédet szeretne szerződtetni Jordi Alba mögé. Ez csak akkor fog megvalósulni, ha a piacon találnak olyan játékost, aki megfelel a követelményeknek. 

Valverde és Abidal nem szeretné megtörni Miranda fejlődését azzal, hogy szükségtelen nyomást helyeznek a fiatal játékos vállára.  Mirandának még össze kell gyűjtenie a megfelelő tapasztalatot a B csapatban, melyet majd kamatoztatni tud a felnőtt keretben. 

Vermaelen és Sergi Roberto sem megoldás erre problémára, a belga szerződését nem hosszabbítják meg, nyáron várhatóan ingyen távozik. A klub közben egy új középhátvéd érkezésén is dolgozik a következő szezonra. 

(MD)

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr8714268637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INCA 2018.09.28. 13:12:18

Ez totál baromság. Rotáláskor nyugodtan játsszon Miranda. Nem fog sokkot kapni, ha nem sikerül minden tökéletesen, abból is tanul. Ha meg mégis, akkor legalább kiderül, hogy ez nem neki való. Ha jön valaki, Miranda évekre búcsúzhat az első csapattól. Ez a cél?
Ami szegény Vermát illeti ő sokkal jobb játékos annál semmint ilyen szomorú sorsra kellett jutnia. Pl. szerintem Piqénél biztosan jobb, főleg Piqé mostani produkciói alapján.

Robi71 2018.09.28. 13:42:11

Nevetséges. Tudtuk ezt nyáron is, amikor Digne közölte távozási szándékát és mi elengedtük. Ez lett volna a "sikeres nyári átigazolási szezon"? ...akkor mit jelent most "A Barca cserebalhátvédet keres"?

Raven1975 2018.09.28. 14:09:42

Ész nélkül igazoltunk játékosokat, de arra nem gondoltunk, hogy nyáron kezdőszintű balhátvédet kellett volna keresnünk a piacon.

Robi71 2018.09.28. 14:16:30

@Raven1975: Akkor még az volt, hogy nem is kell....mert van Cucu és Miranda. Most pedig Vermaelen-el próbálkoztunk. :(

DISTANTxTHUNDER 2018.09.28. 15:39:58

Remek, akkor továbbra is védőket igazolunk? Remélem De Ligt megszerzésén dolgoznak, már idén is ő kellett volna, csak a vezetés megint elköltött 35 milliót hogy ezt belássa.. persze nem is Lenglettel van gond, bar en őt messze nem tartom Barca szintnek, hanem hogy Piquét senki nem fogja kiszorítani a kezdőből amíg itt játszik.. De Ligt is csak padozna.. balhátvédet pedig én nem értem minek igazolni.. latjuk Digne aki itt megbukott, most az Evertonban "szárnyal", tehát neki sem a képességeivel volt baj.. egyszerűen nem kell olyan posztra igazolni ahol az idény nagy részében stabilan jatszik valaki (a kapus poszt is még ilyen).. a jhv más kerdés, oda úgy erzem előbb utóbb kell valaki mert sem Semedo, sem Roberto nem tud hozni egyenlőre egy megbízható magas szintet..
süti beállítások módosítása