Statisztikák a mai meccs margójára
2018. október 03. írta: Berbatov

Statisztikák a mai meccs margójára

blserleg.jpg_814x540

 - A Tottenham Hotspurs elleni mérkőzés lesz a Barcelona történetének 300. Bajnokok Ligája fellépése. 

- Angol csapatok ellen az utolsó 11 BL mérkőzéséből csupán 1-et vesztett a Barca. 

- A klub az utolsó 7 idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzéseiből mindössze 1-et nyert meg, 3 döntetlen és 3 vereség mellett. Az utolsó idegenbeli sikert a Sporting elleni előző szezon csoportkörében megnyert mérkőzés jelenti. 

- Több mint két éve gólképtelenek Messi csapattársai a BL-ben. 2016. szeptember 28.-án volt eredményes utoljára más, akkor a Mönchengladbach ellen Piqué és Turan is betalált. 

- Luis Suárez 3 éve nem szerzett gólt a Bajnokok Ligájában. Suárez utolsó találatáig az elitsorozatban 2015. szeptember 16.-ig kell visszamenni az időben. A római 1-1 alkalmával Suárez volt a gólszerző. 

- Wembley meghatározó pillanatokat idéz fel a klub számára. 5 eddigi BL sikeréből 2-t ennek a stadionnak a gyepén vívott ki a Barcelona. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr2014279477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása