Vereség Madridban #LeganésBarca
2018. szeptember 27. írta: Berbatov

Vereség Madridban #LeganésBarca

DoC4zPOU8AACF0j.png_600x600

A Barcelona a 6. fordulóban a Legánes vendége volt. Kötelező győzelemként is aposztrofálhattuk a mérkőzést, mert a sereghajtóval találkozott a katalán gárda. A Barcelona támadólag lépett fel, a 12. percben meg is szerezte a vezetést. A középpályáról meginduló Messi remekül tálalt Coutinho elé, aki a felpörgetett labdát kapásból a kapu jobb oldalába vágta. Nagyszerű találat volt. Percek múlva Messi abszolválta a szokásos kapufáját. Középről eltekert labdája a keresztlécen csattant. Ez volt az argentin 85. kapufája a La Ligában. A gól után megnyugodott a csapat, kényelmesebb tempóra váltott. Az első félidő hátralévő részében nem is forogtak veszélyben a kapuk. Néhány Munir-féle leshelyzet törte meg a monotonitást. 

A második félidő is hasonló iramban folytatódott. Ám az 51. percben a Leganés váratlanul egalizált. Sergi Roberto mögé beinduló J. Silva remek centerezését El-Zahr követlen közelről fejelte a kapuba. Vermaelen csúnyán lemaradt a támadóról. A Barcelona megzavarodott a bekapott góltól, 1 perccel később már a vezetést is megszerezte a hazai csapat. Megint egy előrevágott labda okozott zavart a Barca nehézkes védelmében, a menteni igyekvő Piqué Óscar elé tálalt, aki köszönte szépen, nem hibázott. Valverde cserékkel próbálta felrázni a csapatot, Suárezt, Albát és Malcomot is a pályára küldte. Egészen a 80. percig komoly helyzetbe nem került a csapat, akkor Cuéllar szenzációs dupla védéssel gátolta meg a gólszerzésben Coutinhót és Rakiticet. A maradék játékidőt már kihúzta a kiscsapat. A Barcelona sokadszorra belealudt a mérkőzésbe, megérdemelten szenvedett vereséget.  

Leganés - Barcelona 2-1 (El-Zhar 52., Óscar 53., illetve Coutinho 12.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr2514265727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

King8012 2018.09.27. 13:02:25

Ez a bajom nekem is, amit a végén írtál, mármint hogy mostanában egyre többször belealszanak a meccsekbe, már 1 gól előnynél. És mivel védekezni nem tudnak( ahhoz ugye kéne egy jó irányító belső védő) így törvényszerű hogy jön egy gól. Csak most már ekkor se megy mindig a sebesség váltás.

Hajrá Barca 2018.09.27. 14:13:00

Sziasztok! Az elmúlt hetekben nem látogattam a blogot...
Mi történt itt? Mi e az arculat váltás? alig találtam meg hogy ezek mi vagyunk.

Berbatov 2018.09.27. 14:41:03

@Hajrá Barca: Szia! Ez egy új blog. Barcanoticias-pótlék, sajnos a másik blog megszűnt...

Hajrá Barca 2018.09.27. 15:06:48

Értem, köszönöm? Rendes tőled, hogy viszed tovább a blogot!

Hajrá Barca 2018.09.27. 15:07:20

***nem kérdőjelet akartam az első mondat végére.

Red Cule 2018.09.27. 15:21:50

Köszönet Berbatovnak!

Raven1975 2018.09.27. 16:31:49

Az elmúlt 2 meccs után azt mondtuk: Hatalmas baj van a védelemmel. Egyet aludva, meg kicsit átgondolva: Biztos? Arra gondolok, hogy volt nyomás alatt a védelem és nem tudott megfelelni az ellenfél nyomásának? Nem volt ilyen, igazából nem derült ki, hogy mit tud ez a védelem. Tegnap is mindkét gól igazából egy nagy visszafelé rohanás végén született és nem a védelmünk mondott csődöt, hanem egyéni hiba miatt kaptuk a gólt. Ha Piqué rendesen eltalálja a labdát, vagy ha Vermaelen visszaér, nincs gól és tényleg nincs gól, mert nem volt helyzetük. Egyéni hibája pedig mindenkinek van, ha Messi nem találja el a labdát, vagy Suárez nem ér oda, az is egyéni hiba. A különbség, hogy ha a védő hibázik, az gól és ő a bűnös, ha pedig a támadó vét, ő még javíthat, és akkor ő a hős. Nem tudjuk, hogy milyen a védelmünk, mert nem volt próbára téve. Az persze egy fontos dolog, hogy Valverdének tudnia kell azt, hogy a meccsek 90%-ában ez van. 15 percenként egy kontra, egy nagy rohanás. Erre nem tudom, lehet-e készülni, de ilyenkor roh@dt nehéz ám a labdást figyelni, a másik ellenfelet is figyelni, de közben meg fuss, mint egy állat.

Barc A ti 2018.09.27. 21:33:35

Annyira megnyugszik a csapat vezetés után, hogy szinte semmit sem csinálnak.
Utálom az állandó hátra passzolgatást.
Nincs gyors megindulás, amikor lehetne.
süti beállítások módosítása