Valverde sajtótájékoztatója a holnapi meccs előtt
2018. szeptember 25. írta: Berbatov

Valverde sajtótájékoztatója a holnapi meccs előtt

15352343211525.jpg_990x557

Ernesto Valverde az újságírók rendelkezésére állt a Leganés elleni idegenbeli meccset megelőzően. Többek között beszélt a holnapi mérkőzésről, a tegnapi FIFA-gáláról és Mirandáról. 

"Leganés egy nagyon nehéz ellenfél, különösen a hazai pályájukon. Girona elleni meccset beleértve egy megterhelő időszak következik, az az elképzelésünk, hogy mindegyik meccset megnyerjük."

Miranda nem csatlakozott az U19-es spanyol válogatotthoz, mert hamarosan feladata lehet az első csapatban. "Az elkövetkező 6 napban 3 mérkőzést játszunk, Miranda pályára fog lépni, de mindegyik idegenbeli meccsünk nehéz"

Tegnapi The Best elnevezésű gálán Modricot választották az év labdarúgójának, természetesen Valverde véleményére is kíváncsiak voltak. "Modric egy kiváló szezonon van túl, de ezt a díjat 'The Best'-nek nevezik. Modric nem a legjobb, számunkra Leo az. Egyre több díj és esemény van a futball világában, fokozatosan üzletté válik az egész." 

Malcom zöld utat kapott az orvosoktól, és Munir is kevés játéklehetőségben részesült eddig, holnap lehet-e rotációra számítani a csatársorban? "Eddig nem gondoltam rá, az Anoétában rotálhattam volna a támadókat is, de Dembélé keveset játszott a válogatottban, Suárez hamar visszatért..." Holnap meglátjuk kik szerepelnek elöl, a kezdőmet csak a mérkőzés előtt fedem fel. 

Isco ma műtéten esett át, előreláthatólag egy hónapig vált harcképtelenné. "Isco nem játszhat a Classicón? Ugyan, még csak szeptember van... Remélem gyorsan felépül, és mihamarabb a pályán lesz."

"Még korai az idei szezonunkat értékelni, hiszen csak néhány meccsen vagyunk túl. A bekapott gólok száma valóban sok, törekednünk kell az egyensúlyra, de néha 4 támadóval játszunk." 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr414262835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.09.25. 20:59:36

Meccskeret: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Cillessen, Malcom, Alba, Munír, Roberto, Vidal, Umtiti, Vermaelen. #LeganésBarça

DISTANTxTHUNDER 2018.09.25. 22:01:27

Na, a bölcsességek.. miért nem inkább azt magyarázza meg Valverde miért padoztatja a 160 millió euroba került és amúgy a csapat egyik legjobbjanak számító Coutinhot? Meg fogja ütni ebbe magát előbb-utóbb
süti beállítások módosítása