Arnáiz: "A sérülések meggátolták, hogy előnyt kovácsoljak a lehetőségeimből"
2018. szeptember 25. írta: Berbatov

Arnáiz: "A sérülések meggátolták, hogy előnyt kovácsoljak a lehetőségeimből"

José Arnáiz nyáron 5 millió euróért cserében a Leganéshez szerződött. Ágyéksérülés miatt még nem debütált az új csapatában. A Sport a szerdai ellenfél játékosával készített interjút.

Arnáiz: "A Barca öltözőjében mindenki kedvesen fogadott, jól bántak velem, csak szép emlékeim vannak arról az időszakról. A Leganés 50%-át vette meg a játékjogomnak, a másik fele még mindig a Barcához tartozik. Jelenleg csak arra gondolok, hogy felépüljek, és elkezdjek játszani. Szeretnék visszatérni Barcelonába, mert az azt jelentené, hogy jól alakulnak a dolgok számomra."

Arnáiz 5 meccsen kapott lehetőséget Valverdétől az előző szezonban, ezeken 3 gólt szerzett, sajnos sérülés miatt szinte egészében kihagyta a szezon második felét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr4414261957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása