The Best - nyertesek és szavazás
2018. szeptember 24. írta: Berbatov

The Best - nyertesek és szavazás

Idén Londonban rendezték meg az The Best elnevezésű éves FIFA díjkiosztó gálát. Alábbiakban a nyerteseket olvashatjátok. 

Puskás-díj: Mohamed Salah

Év férfi edzője díj: Didier Deschamps

Legjobb kapus díj: Thibaut Courtois 

Év edzője díj női csapatoknál: Reynald Pedros

Az év felfedezettje díj: Kylian Mbappé

Az év szurkolói díj: a perui szurkolók, akik 40 ezren látogattak ki a világbajnokságra, és nagyszerű hangulatot teremtettek

Fair play díj: Lennart Thy, aki egy bajnokit kihagyott, mert donorként egy leukémiás gyereken segített

Az év tizenegye: David de Gea (Manchester United) – Dani Alves (PSG), Raphaël Varane(Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) – Luka Modric (Real Madrid), N’Golo Kanté (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea) – Lionel Messi (Barcelona), Kylian Mbappé (PSG), Cristiano Ronaldo (Real Madrid, Juventus)

Az év női labdarúgója díj: Marta

Az év férfi labdarúgója díj: Luka Modric

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr1514261073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

King8012 2018.09.25. 08:10:22

Az már jó. hogy nem CR7 kapta a semmire ezt a díjat. Az viszont kérdéses, hogy valóban Modric volt e a legjobb. Szerintem Varane sem volt rosszabb nála. De amúgy meg már mind 1

Berbatov 2018.09.25. 08:19:13

Modricot idén túltolták szerintem. Ahhoz kétség sem fér, hogy egy hatalmas klasszis, de magasan kiemelkedőt se a Realban se a horvát válogatottban nem nyújtott. Annak ellenére, hogy a VB legjobbja is lett. Némileg ellentmondásnak tűnhet, de a VB-n is úgy érzem, hogy legalább 3-4 komoly húzóember volt Modric mellett, de a Realost emelték ki.

Idén szerintem eldöntötték, hogy kicsit felkavarják az állóvizet, és új embernek osztanak ki mindent. Marketing, unalmas, ha mindig ugyanazok nyernek. Én így látom ezt a helyzetet, persze tévedhetek. :)

King8012 2018.09.25. 09:16:54

A REAL bl-t nyert így várható volt, hogy onnan kerül ki a nyertes.
süti beállítások módosítása