Újabb iksz #BarcaAthletic
2018. szeptember 29. írta: Berbatov

Újabb iksz #BarcaAthletic

A Barcelona zsinórban a harmadik meccsén maradt nyeretlen. A Bilbao elleni hazai bajnokin is képtelen volt begyűjteni a három pontot. Messi csak a kispadon kezdte a mai mérkőzést, Suárezt Coutinho és Dembélé támogatta a csatársorban.

Kiegyenlített játékot láthattunk az első félidőben, mindkét csapatnak akadtak lehetőségei. A Barcelona első komoly helyzete Suárez nevéhez fűződik, akinek a lövését óriási bravúrral védte Simón. Bilbao az első fél órában Inaki Williams révén veszélyeztetett, de lövése célt tévesztett. 38. percben ismét Suárez került helyzetbe, aki Dembélé centerezése után kisodródott, a kapus könnyedén hárította a próbálkozását. Coutinho a hosszú oldalon hiába várta a passzt... 41. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Egy szöglet után ismét bizonytalankodott a védelem, nem sikerült felszabadítani. Susaeta beadását De Marcos helyezte a kapuba Ter Stegen mellett. Piqué csúnyán beragadt, Sergi Roberto lemaradt... A szünetre egy gólos hátránnyal mehetett a Barcelona. 

A második félidőben nem sokat kellet várni az első cserére. A megsérülő Sergi Robertot Busquets váltotta. A játék továbbra is akadozott, Messit is kénytelen volt pályára küldeni Valverde. Az argentin beállása életet lehelt a csapatba, sikerült a Bilbaót a saját kapuja elé szögezni. A nyomás balszerencsére két kapufában nyilvánult meg. Először Coutinho lőtte a keresztlécere Dembélé beadását, majd Alba és Messi összjátéka után Leo találta telibe a jobb kapufát. Az Athletic két gyors kontrával veszélyeztetett a villámgyors Williams révén, először eltotojázta a helyzetét a baszk csatár, másodjára Semedo mentett óriásit. 84. percben tört meg a jég. Az időközben pályára lépő Munir tette bele a lábát Messi középre vágott labdájába, összejött az egyenlítés. Suárez a 87. percben Piqué passzát lőtte a kapuba, de egyértelmű les volt, nem adták meg a találatot. Sajnos a győzelmet érő gólt már nem sikerült megszerezni, így 2 pont ezen a meccsen is elúszott, már a 7. egy héten belül. 

Barcelona - Athletic Bilbao 1-1 (Munir 84., illetve De Marcos 41.) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr1214271605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DISTANTxTHUNDER 2018.09.29. 21:34:24

Eza 7 pont fog hiányozni qrwára a végelszámolasnál nem az a 3 amit esetleg a Real ellen vesztenénk.. még csak október van de máris olyan helyzetbe kerültünk hogy innentől minden meccset nyerni kell (ami tudjuk hogy nem fog menni).. olvastam a meccs utáni nyilatkozatokat, Valverde kb paródia, főleg amit Piquéről mondott, Messi viszont rohadt dühös volt a védelemre... tényleg nonszensz hogy minden meccsen gólt kapunk..

Shirkan 2018.09.29. 22:51:10

Csak most láttam a meccset......
Mi a f@sz történik Barcelonaban??????
Ritka gyenge napjaink vannak. Ezzel a játékkal és ezzel a védelemmel Londonban nagy szívás lesz kedden.

osborne 2018.09.29. 23:17:22

@Shirkan: Valverde agytlanul rotál.

Hála ég, a Reál is szop, ahogy mi is.

Shirkan 2018.09.29. 23:26:40

@osborne:
Igen, én is írtam pár napja, hogy nem működik a rotálás. Pontosabban, ahogy Te is írtad, ha ilyen agyatlan módon csinálja Ernőbá

Robi71 2018.09.30. 00:10:51

@osborne: A Real olyan meccseken "szop", ami megbocsájtható...az Sevilla vagy az Atleti nem Girona vagy Leganes. Ezek a könnyen elveszett pontok sokat számíthatnak a végelszámolásban.

Raven1975 2018.09.30. 13:07:42

Hivatalos: Sergi Roberto izomhúzódás miatt kihagyja a következő meccset.
A továbbiak egyelőre a rehabilitáció gyorsaságán múlnak.

Robi71 2018.10.01. 09:30:29

@Raven1975: Ha egyszer az összes nem Barca szintű játékos lesérülne, nem lenne kivel kiállni a következő meccsen. :(
süti beállítások módosítása