Valverde sajtótájékoztatója a holnapi meccs előtt
2018. szeptember 28. írta: Berbatov

Valverde sajtótájékoztatója a holnapi meccs előtt

DoLU9KpXsAExKux.jpg_960x540

Ernesto Valverde a sajtó rendelkezésére állt az Athletic Bilbao ellen hazai meccs előtt. Többek között beszélt a holnapi mérkőzésről, a szerdai vereségről és a védőhelyzetről. 

"Az Athletic erős csapatszellemmel és akarattal rendelkezik, nagyszerű meccsre van kilátás. 90 percnyi presszióval kell majd megküzdenünk. Bilbao hazai pályán döntetlent játszott a Real Madriddal, de most mi vagyunk otthon. Igaz a baszk csapat idegenben is hasonló felfogásban játszik, nyílt meccs lesz."

Valverde a szerdai zakóról kellemetlen kérdéseket kapott. "Nehéz hetek előtt állok? Érzem a klub bizalmát, jól vagyok. Bármelyik csapat kaphat egy perc alatt 2 gólt, nyilvánvalóan fejlődnünk kell, a meccs alakulására nem reagáltunk jól. Képtelenek voltunk sok helyzetet kialakítani. Az én csapatom mindig rendkívüli hozzáállást tanúsít, néha hibázunk, de az attitűdről nincs mit mondanom."

Umtiti a mai edzésen térdsérülést szenvedett, és Piqué is rengeteg kritikát kap a mostani szezonban. "Umtiti térdsérülést szenvedett, de a következő mérkőzésen már valószínűleg játszhat. Piquét lehetséges, hogy pihentetni fogom, mert sokat időt tölt a pályán, és a Vermaelen, Lenglet páros kezd holnap. Viszont Piqué profi labdarúgó, maximálisan a feladatára koncentrál. 

A klub új címerének a tervezetéről is megkérdezték. "Tetszik, nincsenek jelentős változások rajta, totálisan felismerhető."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fcbarcelonanews.blog.hu/api/trackback/id/tr5814269213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DISTANTxTHUNDER 2018.09.28. 15:42:15

Ezúttal nem hibázhatunk, remélem Valverde is fogta :)

DISTANTxTHUNDER 2018.09.28. 15:43:48

Most olvasom a zeneson hogy Umtiti HONAPOKRA kidőlt!

Berbatov 2018.09.28. 17:31:02

@DISTANTxTHUNDER: A klub még nem közölt semmit, de állítólag nincs nagy baj.

Red Cule 2018.09.28. 18:26:13

Mondjuk, az se ártana, ha nemcsak a rm ellen lenne tele a stadion, sőt ha azok, akik ott vannak szurkolnának is. A szelfiző, szotyizó inkább ne menjen el. A "kedves" klubevezetés pedig leengedhetné a belépők árát, hogy igazi szurkolók is elmehessenek, ne csak magamutogatók.

Robi71 2018.09.28. 23:07:15

@Red Cule: Olvasd el a következő cikket...benne van a válasz. Dübörög a pénzgyár. Lesz pénz újabb elcseszett igazolásokra is.
süti beállítások módosítása